Duwijckstraat 17 2500 Lier +32 3 376 71 32

Ontdekonze toplocaties!

Ben je ook op zoek naar een unieke locatie voor je feest of evenement? Neem dan zeker een kijkje naar deze locatie waar wij je prima van dienst kunnen zijn. Verder helpen wij je graag verder op de door jou gekozen locatie, je bedrijf of bij je thuis.

 


Hof ter Linden – De Serre –  Hotel De 3 Eiken – Cargo Club – Kapel van Merksplas – Zaal AthenA – Art Centre Hugo Voeten – …


KasteelHof ter Linden

Hof ter Linden is een unieke locatie voor al uw feesten. Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch park met waterpartijen, verschillende bospercelen bos en landbouwgronden.

Het karaktervolle kasteel met zijn prachtige tuin biedt tal van mogelijkheden voor uw zakelijke of private bijeenkomsten en evenementen van 10 tot 250 gasten.


EventlocatieDe Serre

De Serre is een prachtige, groene eventlocatie in hartje Antwerpen voor huwelijksfeesten, bedrijfs- en productpresentaties, seminaries en meetings tot 200 personen.

Gelegen naast de Botanische Tuin en met een prachtige binnentuin en overdekt terras, die perfect geschikt zijn voor een aperitief, ceremonie of walking dinner, is De Serre een echte groene long in de binnenstad.


Kapelvan Merksplas

De monumentale ruimte van de voormalige gevangeniskapel van Merksplas kolonie wordt sinds een aantal jaren gebruikt als evenementenlocatie.

De Kapel van Merksplas Kolonie is een combinatie van neo-romantiek met een vakwerk boogspanten van staal welke rusten op gietijzeren kolommen vlak naast de buitenmuur. Hierdoor ontstaat een “zaalkerk” van 600 m2 waarin geen pilaren of zijbeuken te zien zijn.

De kapel biedt ruimte voor 600 staanplaatsen en 300 zitplaatsen binnen, maar er is mogelijkheid tot uitbreiding. Buiten is er een zeer grote parking voorzien.


ZaalAthenA

Elk evenement vraagt om een speciale aankleding, een buitengewoon decor. In Zaal Athena is elke investering op dit gebied overbodig.

Deze zaal is een perfect huwelijk tussen een zeer gewaagde en actuele opvatting over kunst én architectuur en de oude glorie van weleer.

De kunstwerken van Luc Tuymans en Lawrence Weiner maken van Zaal Athena een levende kunstruimte die elke gast zonder meer de adem beneemt.  In deze omgeving krijgt elk evenement een gouden randje.

 


NightclubCargo Club

In het Antwerpse Schipperskwartier, op een boogscheut van het MAS, bevindt zich CARGO CLUB, beter gekend als de nightclub Red & Blue.

De club heeft recentelijk een grondige facelift gekregen en is volledig klaar om u en uw gasten op een professionele manier te ontvangen voor al uw evenementen.
Deze loungy club, met een stijlvol en metropolitisch interieur, geeft onbeperkte mogelijkheden voor uw evenement in het centrum van Antwerpen.


Hoteldrie Eiken

Hotel Drie Eiken is strategisch gelegen ten zuiden van Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar door de ligging naast de afrit UZA E19. Het centrum van Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Het moderne hotel is uiterst toegankelijk voor mindervaliden waardoor deze locatie ideaal is voor kleine feesten in intieme sfeer, evenementen voor ouderlingen en familiale aangelegenheden.